Kék hírek, bulvár

2015.07.01. 16:36

Fizetés nélkül tankoltak, átverték a kutast

A húszezrest és a visszajárót is elvette a nő Komáromban.

police.hu

Mindössze ezer forintért tankoltak a szabálysértők 2014. december 23-án, mégis anélkül távoztak a komáromi benzinkútról, sőt még az eladót is megtévesztették.



A nő, miközben a társaságában lévő férfi benzint töltött a gépkocsi üzemanyagtartályába, a benzinkút shopjában vásárolt. A kasszához egy csomag ropival érkezett és fizetési szándékának erősítése gyanánt egy húszezer forintos bankjegyet és háromszáz forint aprót adott át az eladónak,. A kasszás a pulton hagyta a bankjegyet, ezt használta ki a szabálysértő. Az asszony nemcsak a húszezrest tette el, hanem a visszajárót is. A kutas csak a távozásukat követően vette észre, hogy megkárosították. A komáromi rendőrök azonosították a tankolókat és tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt eljárás alá vonták őket. A Komáromi Rendőrkapitányság Szabálysértési Előkészítő Csoportja 2015. június 30-án lezárta az ügyet és megküldte a Komáromi Járásbíróság részére.

Címkék#Komárom

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!