Kék hírek, bulvár

2016.02.09. 14:06

Emberölés kísérlete miatt indult eljárás a tatabányai őrjöngővel szemben

A rendőrök nem tudtak mit kezdeni a tatabányai őrjöngő férfival, ezért hívták a TEK műveleti egységét. A férfi ellen emberölés kísérlete miatt indult eljárás.

police.hu, kemma.hu

Mint arról beszámoltunk, dühöngő férfiról érkezett bejelentés hétfő félután a rendőrségre. A helyszínre a Tatabányai Rendőrkapitányság járőrei és a mentőszolgálat munkatársai együtt vonultak ki. A 46 éves tatabányai férfi egy késsel bevonult háza egyik szobájába és onnan a rendőrök többszöri felszólítására sem volt hajlandó kijönni.


 
Miután a rendőröket nem engedte be és a járőrök sehogy sem tudták lecsillapítani a férfit, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a Terrorelhárítási Központ közreműködését kérte. A TEK műveleti egysége behatolt a lakásba, ahol elfogták Sz. Zoltánt. A férfi önmagán és a Terrorelhárítási Központ egyik munkatársán is könnyebb sérülést ejtett. Elfogását követően a férfit a mentősök kórházba vitték. A férfi ellen a büntetőeljárást a Központi Nyomozó Főügyészség folytatja le.

A Tatbányán történt cselekmény miatt a Központi Nyomozó Főügyészség nyomozást rendelt el, melynek keretében egy férfit gyanúsítottként hallgatott ki hivatalos személy ellen elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt. Az ügyészség indítványt tett a gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelésére. Az előzetes letartóztatásról ma dönt a Tatabányai Járásbíróság - közölte portálunkkal Nagy Andrea főügyészségi ügyész szóvivő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!