Kék hírek, bulvár

2015.11.30. 08:13

Éjszakában kóborló gyerekeket találtak a rendőrök

Egy 13 éves fiú a sínek között sétált Tatabányán, egy 15 éves pedig Komáromban ragadt, mert nem engedték be a diszkóba.

kemma.hu

Tatabányán egy 13 éves fiút vittek haza a rendőrök november 30-án éjszaka. A helyi járőrök a pályaudvaron találtak rá, a vasúti sínek között sétálgatott. Azt állította, engedéllyel van távol otthonától, a rendőrök azonban nem hitték el, hogy édesanyja ilyen sokáig tartó kimenőt adott volna neki. A járőrök felhívták a szülőt, aki már órák óta kereste fiát, akinek délután öt kellett volna hazamennie. A rendőrök hazavitték a gyermeket és átadták édesanyjának.


 
Komáromban is a rendőrök segítségére szorult egy fiatal. A 15 éves nagyigmándi fiút a buszvégállomáson igazoltatták a járőröknovember 29-én hajnalban. Elmondta, hogy barátaival szórakozni érkezett a városba, de fiatal korára való tekintettel nem engedték be a diszkóba. A fiú hazament volna, de nem volt mivel, mert akkor már nem közlekedtek a buszok. Úgy gondolta, hogy megvárja a reggel induló első járatot és azzal utazik tovább a szomszédos településre. A rendőrök nem hagyták magára a fiút, a hidegre és életkorára való tekintettel hazavitték őt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!