Kék hírek, bulvár

2015.07.30. 08:05

Besurranókat fogtak a rendőrök

A tolvajok egy fészerben tették tiszteletüket, elloptak egy láncfűrészt is.

police.hu

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya J. B. és R. Zs. ellen. A 33 éves tokodi és a 25 éves nagysápi férfi a gyanú szerint 2015. július 28-án este bement egy héregi családi ház fészerébe és onnan gázpalackot, láncfűrészt és szerszámosládát tulajdonítottak el.



A tetteseket a sértett megzavarta, így személyleírást tudott adni róluk a kiérkező járőröknek. A rendőrök rövid időn belül azonosították és otthonukban elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat. A nyomozók átvizsgálták R. Zs. gépkocsiját, amelyben megtalálták az eltulajdonított tárgyakat, amelyeket lefoglaltak. A két férfi gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését.



J. B. és R. Zs. az ellenük folytatott büntetőeljárás során szabadlábon védekezhet. A Tatabányai Rendőrkapitányság kezdeményezte a gyanúsítottak gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

Címkék#Nagysáp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!