Kék hírek, bulvár

2015.07.02. 07:34

A pia miatt szúrta le a barátját, majd megpróbálta álcázni a gyilkosságot

A közös italozásból veszekedés lett, majd a 60 éves férfi dühében két késsel összesen tízszer szúrta meg a vele együtt élő barátját. A kemma.hu információi szerint az italon veszett össze a két férfi.

kemma.hu


A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség emberölés bűntette miatt börtönbüntetés kiszabását indítványozta a 60 éves férfivel szemben.

Az elkövető, élettársa, barátjuk, és a későbbi áldozat Környén, egy hétvégi házban laktak. A sértett tavaly augusztusban, ismerőseivel együtt az egyik telken füvet nyírtak, közben alkoholt fogyasztottak. A tettes megjelenését követően a jelenlévők tovább italoztak, majd a sértett és az elkövető egyedül maradtak, köztük konfliktus alakult ki, dulakodtak.

Dulakodás közben a férfi a teraszon lévő asztalon található 11 cm pengehosszúságú, illetve 13 cm pengehosszúságú konyhakést megragadta, hogy leszúrja cimboráját, aki a földre került és a lábával próbálta támadóját ellökni.

A férfi a földön fekvő és védekezni próbáló sértettet 4 alkalommal az alsó végtagjain, 6 alkalommal a mellkasán megszúrta, melynek következtében a sértett a sérülések elszenvedését követően néhány percen belül meghalt.

- A 60 éves férfi, észlelve a barátja halálát, megijedt, a holttestet annak eredeti elhelyezkedéséhez képest elmozdította, a holttestet félig ülő helyzetben a ház mögötti járdán található konyhaszekrény elé helyezte, majd mindkét kezébe kést tett. Ezután a férfi visszament a lakóhelyére és közölte az élettársával, hogy baj van, a sértett vérzik, hívják a mentőket - tájékoztatta a kemma.hu-t dr. Reszl Ildikó főügyész.

Ahogy korábban a kemma.hu is megírta, a két férfi az italon veszett össze, információink szerint a későbbi áldozat nem akarta visszaadni azt a gyilkosnak.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!