Kék hírek, bulvár

2015.10.05. 11:43

A 22 éves, vétlen sofőr halt meg a balesetben

Egy Suzukit vezető, 22 éves esztergomi fiatalember halt meg a vasárnap esti balesetben az 1-es úton. Nem ő volt a vétkes.

police.hu, kemma.hu

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt az 1. számú főúton Komárom közelében - írtuk meg vasárnalp. A rendőrség jelenleg rendelkezésre álló adatai szerint egy 76 éves tarjáni férfi tehergépkocsijával egy nyerges vontató előzésébe kezdett 2015. október 4-én este, de a manővert nem tudta befejezni és összeütközött a Komárom irányából Győr felé közlekedő, 22 éves esztergomi férfi által vezetett személygépkocsival.

A baleset következtében a vétlen sofőr a helyszínen életét vesztette, utasait sérülésekkel kórházba vitték a mentők. A tehergépkocsit vezető tarjáni férfi és két utasa nem sérült meg. A Komáromi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást és vizsgálja a baleset bekövetkezésének pontos körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!