Kék hírek, bulvár

2014.10.20. 15:42

16 éves, de fél Dorogot leverte és kirabolta

Fiatal kora ellenére számos bűncselekményt követett már el a 16 éves dorogi fiú - írja a police.hu.

kemma.hu

Lopás és súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 16 éves dorogi fiú ellen, akit februárban fogták el a dorogi rendőrök, miután Dorogon az utcán kitépte egy idős asszony kezéből a táskáját és elfutott vele. A fiú ezt követően bántalmazott egy férfit, aki szemtanúja volt a bűncselekménynek és megpróbálta feltartóztatni a gyanúsítottat.

A fiút gyanúsítottként hallgatták ki a dorogi nyomozók, nem először. Tavaly novemberben ugyanis hasonló módszerrel lopta el egy asszony táskáját, idén februárban pedig egy dorogi lépcsőház tárolóiba tört be. Ekkor az ott lakók tetten érték a fiút és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották. A fiatalkorú ellen – előzetes letartóztatása mellett – folytatott büntetőeljárást a rendőrség október 17-én befejezte, és vádemelési javaslattal küldte meg a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

Címkék#Dorog

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!