NBIII

2024.05.10. 14:48

Az MLSZ megbüntette a Bányászt

Kemma.hu

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az MLSZ Fegyelmi Bizottsága vizsgálta az NBIII-as Veszprém-Opus Tigáz Tatabánya mérkőzésen történteket a vendégszurkolók rendbontásai miatt. A honi labdarúgó-szövetség május 9-én megjelent fegyelmi határozata alapján a Bányásznak pénzbüntetést kell fizetnie. A határozatból nem derül ki, hogy pontosan mekkora a büntetés összege.

Pénzbüntetéssel sújtotta az MLSZ a Tatabányát a szurkolói miatt
Pénzbüntetéssel sújtotta az MLSZ a Tatabányát a szurkolói miatt
Fotó: Horváth Gábor / Forrás: Veol.hu

„A FEB a Veszprém–Tatabánya mérkőzéssel kapcsolatban Tatabányát a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (pirotechnikai eszközök használata, tárgy elzárt területre történt bedobása, mérkőzés ideiglenes felfüggesztését előidéző cselekmény elkövetése, berendezési tárgyak megrongálása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi” — jelent meg a határozat az MLSZ oldalán.

Ezt a mérkőzést a Veszprém nyerte 3-2-re, amivel három pontra tudta csökkenteni a hátrányát a Tatabányával szemben. Három fordulóval a vége előtt tehát még mindig a Bányásznál van a lépéselőny, akik a hétvégén a Sopron otthonában lépnek pályára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában