Erőemelés

2024.05.07. 15:26

Óriási sikert ért el az észak-komáromi Kontás Csaba

Óriási eredményt ért el Szombathelyen a tehetséges erősember. Kontás Csaba mindent kihozott magából, büszke lehet az eredményre.

Kemma.hu

Szombathelyen rendezték a könnyűsúlyú erőemberek Európa-bajnokságát, amin Kontás Csaba is elindult. Az eseményen kiemelkedő teljesítményt volt képes nyújtani, ezzel világbajnoki kvalifikációt szerzett a legjobb 105 kiló alatti sportolók között. A verseny a Strongman Champions League (SCL) szervezésében zajlott, melyen nyolc nemzet tizenhárom indulója tesztelte tudását és erejét. Az esemény két napig tartott, ahol különböző kihívásokat kellett teljesítenie a résztvevőknek: kamionhúzás, autófelhúzás, rönknyomás,  koffer- és lengősúlycipelés, illetve hordópakolás. Kontás Csaba főleg utóbbiban nyújtott elképesztőt, amivel nagyban megalapozta győzelmét. 

Óriási eredményt ért el Szombathelyen a tehetséges erőemelő. Kontás Csaba mindent kihozott magából, büszke lehet az eredményre.
Kontás Csaba a világ legjobbjai ellen mérettetheti meg magát
Fotó: SimoBela / Forrás: sziakomarom.sk

A nagy kihívás után Kontás Csaba nyilatkozta, hogy az első nap meglepően jól sikerült, ugyanis a kamionhúzásban elért második helye rengeteget számított. További mondataiban kitért a második napra, amit motiváltan várt, hiszen pont a két favoritszáma, azaz a hordótartás és a pakolás következett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában