NB3

2024.05.06. 14:17

Dorogon és Komáromban is véget ért egy hosszú széria

Két Komárom-Esztergom vármegyei NB3-as csapatnál is megszakadt egy hosszú sorozat. A dorogiak ennek örültek, a komáromiak már kevésbé.

Kemma.hu

Sokáig kellett rá várni, de azért azt tudni lehetett, hogy csak idő kérdése, mikor töri meg a rossz hazai pályás szereplését a Dorogi FC az Nb3-ban. Az idén tavasszal Dorogon játszott öt mérkőzésük egyikén sem tudtak gólt szerezni, és ez csak egyetlen soványka pontra volt elég. A vendég soproniaktól előzetesen többet lehetett várni a mérkőzésen, de összességében nem tudtak olyan játékkal előrukkolni, ami alapján pontot érdemeltek volna. Vígh Ádám szezonbeli 14., majd 15. találatával magabiztosan tartották otthon a három pontot a dorogiak.

Megszakította rossz hazai sorozatát az NB3-as Dorog
Megszakította rossz hazai sorozatát az NB3-as Dorog
Fotó: Walczer Patrik / Forrás:  24 Óra

Győzelemre hajtanak az NB3 hátralévő mérkőzésein

Bekő Balázs vezetőedző a klub Facebook-oldalán értékelte a látottakat: — Gratulálok a csapatnak, megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Játékban bevallom, többet vártam a csapattól, de egy ilyen negatív széria után most a győzelem volt a legfontosabb, amely egy percig sem forgott veszélyben. Nagyon nehéz egy ilyen gödörből kimászni, de mindenki odatette magát, és ez meghozta az eredményt. Még van vissza három meccsünk, amelyeket meg kell nyernünk.

NBIII. Északnyugati csoport, 27. forduló
Dorogi FC - Caola SC Sopron 2-0 (1-0)
Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion, Dorog, vezette: Muhari Gergő (Bencze A., Dobos D.)
Dorog: Tulipán - Nagyházi (Barna 46.), Forgó, Berkó (Bokán 91.), Hoszpodár (Selmeci 65.), Harmat (Ferkó 83.), Vígh, Papp, Kovács, Szerencsi, Tomás. Vezetőedző: Bekő Balázs
Gólszerző: Vígh Ádám (44., 51.)

A dorogiakhoz hasonlóan a Komárom együttesénél is megszakadt egy sorozat Bicskén. A KVSE utoljára még novemberben szenvedett vereséget Pápán, a bajnokesélyes Veszprém ideiglenes otthonában. Ebben az időszakban tíz mérkőzést játszottak: öt győzelem mellett ötször megosztoztak a pontokon az aktuális ellenfelekkel. A bicskeiek már a huszadik percben páholyban érezhették magukat, de a félidei három gólos előnyük több, mint megnyugtató volt. Burányi Tamás legénysége ment becsülettel előre a második játékrészben, de csak egy szépítő találatra futotta. A vereség ellenére az északi városban így is büszkék lehetnek a csapat idei teljesítményére.

Az NB3 harmadik vármegyei együttesének, az Opus Tigáz Tatabánya mérkőzéséről ebben a cikkben írtunk.

NBIII. Északnyugati csoport, 27. forduló
Bicskei TC - Komárom VSE 3-1 (1-0)
Sporttelep, Bicske, vezette: Maml Zoltán (Juhász L., Csákó P.)
Komárom: Bánfalvi - Tifán-Péter, Sandal, Köles, Irmes (Erhardt 82.), Koch, Szénási, Nagy Z. (Harangozó 46.), Jankovics (Nagy L. 73.), Popovics, Berzsenyi. Vezetőedző: Burányi Tamás
Gólszerzők: Tischler (14.), Varga (19.), Gaszner (33.), illetve Köles (55.)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában