Női vízilabda

2024.05.06. 12:35

Nagyot harcoltak a tatabányai női pólósok

A tapasztaltabb hazai csapat szerezte meg a győzelmet. A Bányász női pólósai azonban nem adták fel a meccset, a vereség ellenére nagy harci kedv jellemezte játékukat.

Petrik József

Az első félidőben minden eldőlt. A fizikálisan erősebb és emellett rutinosabb házigazdák gyorsan döntésre akarták vinni a dolgot. Ez sikerült is nekik. 

A tapasztaltabb hazai csapat szerezte meg a győzelmet. A Bányász női pólósai azonban nem adták fel a meccset, a vereség ellenére nagy küzdés jellemezte játékukat.
Nagyot küzdött a Bányász női csapata, a győzelem azonban nem sikerült
Fotó: Zetovics Márió / Forrás:  24 Óra

A fiatal tatabányai csapat tagjainak nagy része nincs hozzászokva ahhoz, hogy egy hét leforgása alatt három ilyen fontos találkozót megvívjon. De ezen az összecsapáson amúgy is a papírforma érvényesült. Viszont az becsülendő a vendégeknél, hogy vesztett helyzetben sem adták fel.  Az egyik fél második győzelméig tartó párharc állása: 1-0 a Szentes javára.

Zantleitner Krisztina: – A Szentes gyorsan el akarta intézni a vitás kérdéseket, miközben nekünk, igazán már nem volt tétje a mérkőzésnek, hiszen nem kellett a kiesés elkerüléséért játszanunk.

Vízilabda OB I., női, rájátszás a 7. helyért, 1. forduló

Szentes – Tatabánya Women's Water Polo 18-9 (6-1, 6-2, 2-3, 4-3)

Szentes, 120 néző, vezette: Sikter R., Bors Dorottya.

Tatabánya: Kovács Dorottya – Zantleitner H. 2, Zantleitner N. 1, Zink 1, Orbán 1, Kurucz 2, Szabó J. 1. Csere: Mikola (kapus), Nagy J. 1, Kovács Dalma, Rend, Perjési, Donauer. Edző: Zantleitner Krisztina.

Kihasznált emberelőny: 11/8, illetve 11/3.

Gól ötméteresből: 2/2, illetve 3/2.

Kipontozódott: Matajsz (Szentes)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában