Mennyei

2024.04.20. 07:15

A TrollFoci is részt vesz a hétvégi fordulóban

Újabb izgalmas hétvége következik a vármegyei első osztályban, az egyik mérkőzésen még a TrollFoci stábja is forgatni fog.

Túri Csaba

 Érdekesnek ígérkezik a Kecskéd - Vértessomló találkozó, de elsősorban a körítés miatt. A megye egyes bajnoki előtt lesz öregfiúk találkozó, de meglepetésprogrammal is készülnek a kecskédiek, akik erre a napra lehívták az amatőr mérkőzésekkel rendszeresen foglalkozó TrollFoci stábját is, akik egész napos rendezvényen forgatnak majd. A Vértessomló ugyan az elmúlt héten ismét győzni tudott, de ennek a találkozónak nem ők lesznek az esélyesei.

A tataiakra (csíkosban) ismét rangadó vár hazai pályán
A tataiakra (csíkosban) ismét rangadó vár hazai pályán
Fotó: Zetovics Márió

A forduló rangadóját ezúttal Tatán rendezik meg, ahol a tabella élén álló hazaiak a dobogó harmadik fokán álló Zsámbék gárdáját látják vendégül. A vendégeknek nem úgy indult a tavaszi szezon, ahogy eltervezték, többször is hullajtottak pontokat olyan mérkőzéseken, ahol nekik állt a zászló. A Tata ellen biztosan nem fér majd bele, hogy a kidolgozott helyzeteiket kihagyják, mert minden bizonnyal a vendéglátók ezeket kegyetlenül meg fogják büntetni. 

Az azonos pontszámmal a második helyen álló Nyergesújfalu csapatára egy fokkal könnyebb mérkőzés vár, de egy szomszédvári rangadóra soha nem lehet azt mondani, hogy előre lefutott. A Lábatlan csapata mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a szurkolóikat megörvendeztessék egy bravúros pontszerzéssel.

A Bábolna gárdája két elrontott mérkőzés után a Vértesszőlős ellen hazai pályán térhet vissza a siker útjára, a legutóbbi fordulóban kilenc gólt szerző Koppánymonostor pedig a Tát otthonában folytathatja remek szereplését. A tavaszi fordulók alatt mindössze egy pontot szerző Esztergomra nehéz feladat vár hazai környezetben a Sárisáp ellen. A szabadnapos csapat ezúttal az Almásfüzitő gárdája lesz, akikre ráfér a pihenő az elmúlt hetekben kapott két nagy pofon után, és újult erővel térhetnek majd vissza.

Területi I. osztály, 21. forduló

Szombat, 17 óra

Tatai AC - Zsámbéki Sport Klub
Wéber Roland: — Minden mérkőzés fontos, ha szeretnénk megőrizni a pozíciónkat. A Zsámbék egy kifejezetten jó csapat, aki ellen kettőzött erővel kell dolgoznunk, ha sikeresek akarunk lenni szombaton. Bíznunk kell magunkban és hinni a sikerben. 

Vasárnap, 17 óra

DG Tát - Koppánymonostori SE
Kun Imre: Újabb nehéz feladat vár ránk a hétvégén. Ebben a szezonban már értünk el bravúros eredményeket, most is szeretnénk.

FC Esztergom - Sárisápi BSE
Spóner József: — Nagyon érzelmes mérkőzés lesz nekem is, és az idősebb játékosaimnak is, ugyanis az ellenfél több saját nevelésű focistánk játszik. Szeretnénk megnehezíteni a Sárisáp dolgát.

Wati Kecskéd KSK - Vértessomló
Linczmaier László: — Reméljük, hogy szép vasárnapunk lesz. Egész délutános program lesz a pályán, öregfiúk meccsel, meglepetésprogrammal. Reméljük, hogy a TrollFoci stábja igazi jó hangulatú sváb rangadót fog látni, hazai győzelemmel. 

Bábolnai SE - Vértesszőlős Sportegyesület
Józsa Péter: — Az elmúlt hetek eredményei után megpróbálunk hazai pályán nyerni és visszatérni a siker útjára. Sok a sérültünk és az eltiltott, őket igyekszünk megfelelően pótolni. Mindenképpen szükségünk lesz a három pontra, mert utána nagyon nehéz meccseink következnek.

Lábatlani ESE - Nyergesújfalu SE
Karcagi Pál: — Sokkal jobb szereplést vártam eddig hazai pályán. Vasárnap szomszédvári derbi, jön a bajnok, akik címvédésre készülnek. Szeretném, ha fel tudnánk nőni a feladathoz, de tudom, hogy ez nem lesz egyszerű.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában