Megye III

2024.04.27. 13:54

Délen változhat a legjobb három csapat sorrendje

Izgalmas fordulót hozhat a hétvégi meccsdömping. A Megye III déli divíziójában a második hely sorsa is kritikus.

Bottka Szabolcs

Vasárnap rendezik a Megye III 21. fordulóját. Északon az Oroszlány a tabellaelső Naszályt fogadja. Papíron a vendégek az esélyesebbek, ha semmiféle meglepetés nem történik, akkor egy viszonylag sima mérkőzésen szerezhetik meg a három pontot és folytathatják kiváló formájukat. A Héreg FC focistái az Annavölgy ellen mérkőznek meg. Előbbiek óriási vereséget szenvedtek az előző héten, mindemellett csak egyetlen találatot tudtak felírni az eredménytáblára. Az Annavölgy ezzel szemben egy 4-0-ás siker aratott, ami alapján nagyobb motivációval készülhetnek az összecsapásra. A TABAK és a Pilismarót párharcát mindenképpen érdemes lesz követni. Mindkét klub diadalt aratott múlthét vasárnap, mindemellett egymást követik az összetettben, izgalmas és fordulatos küzdelem várható. A Széchenyi TSE-t és a Süttői SC seregét csak egyetlen egység választja el, egy Annavölgyi vereség esetén mindkét csapat képes lenne átugrani őket. A Bar-Nul Szomód csapatának nem feltétlen kell félnie a Vértestolna miatt, utóbbiak az utolsó előtti helyen csücsülnek. Nagy meglepetés nem várható ezen a meccsen.

Izgalmas fordulót hozhat a hétvégi meccsdömping. A Megye III déli divíziójában a második hely sorsa is változhat.
A Naszály SE folytathatja domináns formáját a Megye III-ban
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

 A déli divízió első helyezettje, a D.M.A.C. Dunaalmás a Bokod FCE klubjával méri össze tudását. A Bokod nincsen túl meggyőző formában, ebből kiindulva nem fog nehézséget okozni a Dunaalmásnak az ütközet. Csémre a Császár fog elutazni és játékosaik célja, hogy megelőzzék az Etét a tabellán. Mindkét egyesület 42 egységet gyűjtött eddig, mindenképpen nagyon céltudatos teljesítményt várnak el a csapatoknál. Az előző párosításhoz viszonylag közel található Banai KSK a gyenge szezont futó Rédei KSE ellen vív 28-án. Nagy eséllyel egy papíriforma alapú végeredménnyel kell számolni. Szákszend számára nagyon fontos fordulóról beszélünk, hiszen ellophatja a negyedik helyet a banaiaktól. A Kocs KSE pedig a Dad ellen veszi célba a győzelmet.

EUROTRADE SOLAR T.III.O. FFI FELNŐTT ÉSZAK ALAPSZAKASZ 21. forduló

Április 28, vasárnap, 17 óra.

  • Héreg FC - Annavölgyi Bányász SE
  • Oroszlányi SZE - Naszály SE
  • TABAK - Pilismarót SC
  • Széchenyi TSE - Süttői SC

    Április 28, vasárnap, 18 óra.
  • Vértestolnai TE - Bar-Nul Szomódi SE

 

EUROTRADE SOLAR T.III.O. FFI FELNŐTT DÉL ALAPSZAKASZ 21. forduló

Április 28, vasárnap, 17 óra.

  • Szákszendi SE - Bakonyszombathely KSE
  • Kocs KSE - Dad SE
  • Bokod FCE - D.MA.C Dunaalmás
  • Csémi SE - Császári SE
  • Rédei KSE - Banai KSK

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában