Megye III

2024.04.21. 07:30

Nagy a tét délen a három legjobb csapat között

Nagyon izgalmas és fordulatos vasárnapot láthatnak majd a szurkolók. A Megye III folytatódik, délen a dobogós csapatokat külön érdemes lesz figyelni.

Bottka Szabolcs

Vasárnap folytatódik a Megye III, az északi- és a déli divízió csapatai egyaránt pályára lépnek. Északon a csúcsformában lévő Naszály SE mérkőzik meg a Héreg FC ellen, hazai pályán. Előbbiek 6 gólt szórtak az előző hétvégén, április 21-én is várhatóan ők fogják befejezni a meccset a 3 ponttal együtt. A második helyet elfoglaló Pilismarót az oroszlányiakat fogadja vasárnap. 6 pont a különbség a két klub között, ez az összecsapás tartogathat látványos momentumokat, érdemes lesz követni. 

A Szomód és a Széchenyi TSE összecsapása is érdekesen alakulhat. A hétvégén hazai pályán játszó együttes csak 1 ponttal van elmaradva a TABAK-tól, ha kedvezően alakul számukra a forduló, akkor helyet is cserélhetnek a nap végére, azonba ehhez a TABAK-nak is lesz egy-két szava, ők a Süttő ellen célozzák meg a győzelmet. A tabella utolsó helyén tanyázó Bajót az annavölgyieket fogadja, a papírorma alapján utóbbiak fognak több gólt szerezni a 90 perc alatt.  

Nagyon izgalmas és fordulatos vasárnapot láthatnak majd a szurkolók. A Megye III folytatódik, délen a dobogós csapatokat külön érdemes lesz figyelni.
Érdemes lesz követni a Megye III 20. fordulóit
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

A déli első helyezett Dunaalmás a múltheti vereség után vissza szeretne térni a győztesek sorába, ez a Kocs ellen teljesülhet is. A 19. fordulóban az Etei SE nagy lépést tett meg az első helyért, 4 egységre tudták lecsökkenteni hátrányukat. A Dad ellen újabb diadalt arathatnak a pályán, ezzel tovább növelve motivációjukat. A Császár ugyanannyi ponttal rendelkezik, mint az Ete, tehát őket sem szabad figyelmen kívül hagyni, a 2. hely lesz a tét ezen a meccsen. A további mérkőzéseknél a Banai KSK a Csémi SE-vel fog megküzdeni, a Rédei KSE pedig a Szákszend ellen teszteli majd tudását. 

EUROTRADE SOLAR T.III.O. FFI FELNŐTT ÉSZAK ALAPSZAKASZ 20. forduló

Április 21, vasárnap, 17 óra

  • Naszály SE - Héreg FC
  • Bajót Szikra SE - Annavölgyi Bányász SE
  • Bar-Nul Szomódi SE - Széchenyi TSE
  • Süttői SC - TABAK
  • Pilismarót SC - Oroszlányi SZE

EUROTRADE SOLAR T.III.O. FFI FELNŐTT DÉL ALAPSZAKASZ 20. forduló

Április 21, vasárnap, 17 óra

  • Dad SE - Etei SE
  • Banai KSK - Csémi SE
  • Bokod FCE - Császári SE
  • D.M.A.C Dunaalmás - Kocs KSE
  • Rédei KSE - Szákszendi SE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában