Labdarúgás

2024.04.18. 12:12

A Fair Play Cup női döntőjét rendezték Tatabányán

Ahogy tavaly, idén is az Esztergomi Dobó Gimnázium győzött a döntőben, így ők képviselik a Komárom-Esztergom vármegyei labdarúgást a regionális fináléban.

Kemma.hu

A Komárom-Esztergom vármegyei igazgatósága a női Fair Play Cup döntőjét Tatabányán rendezte, a Jubileum Parkban. A középiskolás lányok döntőjén öt csapat vett részt. A tavalyi évhez hasonlóan idén is az Esztergomi Dobó Gimnázium csapat nyert, így ők képviselik vármegyénket a regionális lány döntőben Székesfehérvárott. A második helyezett a Tatabányai Árpád Gimnázium, míg a bronzérmes az Esztergomi Bottyán János középiskola lett. A díjakat dr. Kancz Csaba az MLSZ Komárom-Esztergom Vármegyei Igazgatóság társadalmi elnöke és Khéner László MLSZ területi igazgatók adták át. A fiúk döntőjére április 18-án kerül sor, szintén Tatabányán, a Jubileum Parkban. 

Ahogy tavaly, idén is az Esztergomi Dobó Gimnázium győzött a döntőben, így ők képviselik Komárom-Esztergom vármegyei labdarúgást a regionális fináléban.
Magas szinten művelték a labdarúgást a játékosok
Forrás: beküldött

 

Női Fair Play Cup, döntő, Tatabánya

1. Dobó - 10 pont
2. Árpád Girls - 7 pont
3. Bottyán - 7 pont
4. Jókai 1. - 3 pont
5. ÁÉSE - 3 pont

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában