Labdarúgás

2024.04.20. 11:32

Komárom-Esztergom Vármegye csapatai nyerték a regionális tornát

Tatabányán rendezték az U19-es és U16-os regionális tornát. Sikeres napot zártak Komárom-Esztergom Vármegye labdarúgó-csapatai, mindkét korosztályban ők érték el az első helyet.

Kemma.hu

Április 17-én, Tatabányán, a TSC műfüves pályáin rendezték meg a három vármegye közötti U19 és U16-os regionális labdarúgó tornát.

Tatabányán rendezték az U19-es és U16-os regionális tornát. Sikeres napot zártak a Komárom-Esztergom labdarugó-csapatai, mindkét korosztályban ők érték el az első helyet.
Az U19-es labdarúgó-korosztály első helyezettjei
Forrás:  beküldött

 Komárom-Esztergom Vármegye válogatottjai Fejér és Veszprém csapataival mérkőztek meg. Mindkét korosztályban a hazai vármegye hódította el a kupát. A második helyezett Fejér vármegye lett, míg a harmadik helyen Veszprém csapatai végeztek. A Komárom-Esztergom válogatottjainak csapatait az U19-ben Gulyás Tamás, az U16-os csapatot pedig Schöffer Antal és Fenyvesi László szövetségi edzők vezették. A szakmai stáb tagja volt Szekér Pál kapusedző.

Tatabányán rendezték az U19-es és U16-os regionális tornát. Sikeres napot zártak a Komárom-Esztergom labdarugó-csapatai, mindkét korosztályban ők érték el az első helyet.
Mindkét korosztály Komárom-Esztergom vármegyei csapata kiemelkedő formában játszott
Forrás:  beküldött

Regionális Labdarúgó Torna, U19, U16, Tatabánya

U19:

Fejér-Komárom: 2-3

Veszprém- Fejér: 3-3

Komárom-Veszprém:  4-1

U16:

Fejér-Komárom: 0-4

Veszprém- Fejér: 1-1

Komárom-Veszprém: 6-0

A díjakat dr. Kancz Csaba MLSZ vármegyei társadalmi elnök, Khéner László MLSZ területi igazgató és Jakab Elek Fejér vármegyei igazgatóság szakmai bizottságának a tagja adták át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában