Tündéri

2024.04.29. 12:57

Ennél cukibb képek sportcsapattól ma már nem lesznek az interneten

Az NBIII-ban szereplő Komárom VSE labdarúgócsapata a hétvégi győzelem után robbantotta a cukiságbombát a hivatalos közösségi oldalukon.

Túri Csaba

Jankovics Máté a kutyájával ünnepelte az újabb komáromi győzelmet

Forrás: Facebook/Komárom VSE

Ahogyan arról már beszámoltunk, a Komárom VSE újabb győzelmet aratott az NBIII aktuális fordulójában, továbbra is őrizve ezzel az idei veretlenségüket, ami már kilenc mérkőzést számlál. Az őszi szezon utolsó fordulóját is figyelembe véve pedig már tíz forduló óta nem találtak legyőzőre. Az újabb siker után ledobták a komáromiak a cukiságbombát.

Burányi Tamás sikeredző kiakasztotta a cukiságmérőt
Burányi Tamás sikeredző kiakasztotta a cukiságmérőt
Forrás: Facebook/Komárom VSE

Értelemszerűen a klubnál a szurkolóktól kezdve a játékosokon át a vezetőségig mindenki boldog, a csapat Facebook-oldalára feltöltött fényképek is erről tanúskodnak. A sok kép közül azonban kiemelkedik kettő is, amiknek láttán biztosan mindenkinek mosolyra görbül a szája. Az egyiken Jankovics Máté, a tavaly nyáron a Fehérvár gárdájától Komáromba igazolt fiatal labdarúgó látható meghitt boldogságban tacskó fajtájú kutyájával, míg a másikon a csapat sikeredzője, Burányi Tamás látható a kisgyermekével.

Az eredmények és a fényképek tanúsága szerint most igazán jó focikedvelő komárominak lenni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában