NBIII

2024.03.24. 06:38

A Tatabányának is segíthetnek hétvégén a dorogiak

A bajnoki címre is esélyes csapat otthonában tudásuk legjavát kell nyújtani.

Kemma.hu

Újabb rangadó vár a dorogiakra

Forrás: Facebook/Dorogi FC

A Dorogi FC eddig felemásan teljesít idén. Az NBIII első fordulójában rossz játékkal vereséget szenvedtek, egy héttel később jó játékkal győztek, majd legutóbb szintén jó játékkal csak döntetlenre futotta. Egyelőre hektikusnak tűnik a csapat, óriási kérdés, hogy ezúttal milyen formával rukkolnak elő. 

Kemény meccs következik, de győzelemben reménykednek a Dorogi FC-nél
Kemény meccs következik, de győzelemben reménykednek a Dorogi FC-nél
Forrás: Facebook/Dorogi FC

A rossz játék egészen biztosan nem lesz elég, hiszen az első helytől is csak karnyújtásnyira lévő Bicske otthonába látogatnak, akik két győzelem mellett egy döntetlent játszottak eddig idén, ezzel a bajnokság egyik legjobb formájában lévő együttese. Szintén nem elhanyagolható tény, hogy tavasszal mindössze egyetlen gólt kaptak, kifejezetten nehéz dolguk lesz a dorogi támadóknak. Ősszel nem bírtak egymással, ezúttal is hasonlóan szoros összecsapásra van kilátás. 

Bekő Balázs csapatában négyen játékos sérülés miatt biztosan nem léphet pályára, illetve a múlt héten ötödik sárga lapját begyűjtő Lénárth Tamás eltiltás miatt fog hiányozni. Érdekesség, hogy idegenben legutoljára szeptemberben veszítettek mérkőzést, ez jó előjel lehet a Dorogi FC csapatának. Ha pontot, vagy pontokat tudnának szerezni Bicskén, azzal nagy segítséget adnának a Tatabányának is, akik leszakítanák magukról a Pest vármegyei gárdát.

NB III. Észak-Nyugati csoport 21. forduló
március 24. vasárnap, 14 óra
Bicskei TC - Dorogi FC
Bicskei TC Sporttelep

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában