Gólparádé

2024.02.05. 20:09

Dragan Djukics szelleme máris áthatotta a a tatabányai kéziseket

Lendületesen és gólratörően kezdték az első tavaszi fordulót a Kék Tigrisek. Olykor kifejezetten bátran és látványosan kézilabdáztak, és ennek meg is lett az eredménye.

Petrik József

Dragan Djukics magabiztos győzelemmel tért vissza Tatabányára

Akik jó hangulatú mérkőzésre számítottak azok nem is csalódtak. A hazai kék-fehérek – azon túl, hogy eredményesen játszottak – a szurkolókat is igyekeztek kiszolgálni. Ennek megfelelően az első játékrészben sikerült hatgólos előnyt kiharcolniuk.

Szünet után a házigazdák ott folytatták, ahol az első félidő végén befejezték. A Kék Tigrisek a játék minden elemében felülmúlták riválisukat. A második félidőben mindössze öt percet kellett várnia a hazai drukkereknek, hogy a tízgólos tatabányai vezetést „tíz, tíz, tíz” üdvrivalgással ünnepelhessék. Így gyakorlatilag a fordulást követően rendkívül rövid idő alatt eldőltek a vitás kérdések a pályán. Ennek dacára derekasan küzdöttek továbbra is a vendégek.

A Tatabánya szezonbeli legnagyobb különbségű győzelmét aratta. A mérkőzés előtt köszöntötték a régi-új vezetőedzőt, Djukics mestert, valamint a Kék Tigrisekhez igazolt baloldali átlövőt, a német Dissingert és az Eb-n járt játékosokról sem feledkeztek meg. Mondhatjuk, hogy ünnepi hangulatban kezdődött a találkozó, a csapatnak köszönhetően pedig ünnepi hangulatban is ért véget.

 – A Dragan Djukics szellem máris áthatotta a Tatabányát. Régen nem látott gyors tempóban kézilabdáztak a mieink. Ahogy Djukics mester ígérte, hajtós, küzdős csapatunk lesz, nos ebből kapott máris ízelítőt a publikum - mondta Kontra Zsolt, a tatabányaiak technikai vezetője.

Kézilabda NB I., férfi, 14. forduló
MOL Tatabánya KC – PLER-Budapest 40-26 (18-12)
Tatabányai Multifunkcionális Sportcsarnok, 2300 néző, vezette: Bíró Á., Kiss O.

Tatabánya: Székely M. – Rodríguez 3, Ancsin 6, Topic 2, Juhász Á. 4, Győri M. 5, Ugalde 4. Csere: Bartucz (kapus), Maras 2, Yadegari 1, Eklemovics 1, Dissinger 3, Vilovszki 1, Enomoto, Vajda H. 2, Krakovszki B. 4. Edző: Dragan Djukics.

Az eredmény alakulása, 6. p.: 3-3, 8. p.: 7-3, 13. p.: 11-5, 18. p.: 12-7, 24. p.: 16-9, 35. p.: 23-13, 38. p.: 26-14, 44. p.: 30-16, 52. p.: 35-20, 56. p.: 39-23.

Kiállítások: 6, illetve 4 perc.

Hétméteresek: 3/3, illetve 4/2.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában