Eredmények

2023.12.23. 18:31

Tíz testnevelőt díjaztak a tatai évzárón +fotók

A tatai Kőkúti Általános Iskolában tartotta évzáróját a Komárom-Esztergom Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület. A rendezvényen testnevelők munkáját is elismerték, illetve díjazták a legaktívabb iskolákat is.

Kemma.hu

A legeredményesebb iskolákat is díjazták

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

A köszöntők és köszönő szavak után, kilenc testnevelő kapott aktív és eredményes munkájáért elismerést. A megyei diáksportért díjat Ferenczi Tamás (Tatabánya), Sebestyén Balázs (Tata), Vörösházi Tibor (Komárom), Rátkai Péter (Esztergom), Szabó Ferenc (Dorog), Erdősi Gáborné (Kisbér), Karácsony Tamás (Oroszlány), Hédlné Lukácsy Ilona (Tát), Kovács András (Tata) vehette át.

A 2022/2023. tanévi Diákolimpia fiatal vármegyei testnevelője díjat Szakál Bence, az Ácsi Gárdonyi Géza Általános Iskola testnevelője érdemelte ki.

A legaktívabb tanintézmények eredményhirdetésekor kiderült, az általános iskolák kategóriájában a Baji Szent István Német Nemzetiségi Általános Iskola, a Komáromi Feszty Árpád Általános Iskola és a Tarjáni Német Nemzetiségi Általános Iskola értek el dobogós helyezést. A középiskoláknál a Tatabányai SZC Kultsár István Technikum és Szakgimnázium, a Tatai Eötvös József Gimnázium és Kollégium, illetve a Tatabányai SZC Bánki Donát-Péch Antal Technikumnak sikerült dobogón végezni.

A rendezvényen köszöntötték az elmúlt öv évben nyugállományba vonult, illetve nyugdíjasként dolgozó pedagógusokat, és bejelentették azt is: az elmúlt napokban egy igen megható, megtisztelő esemény történt. Ácsi Gizella tanárnő, a tatabányai Kodály Zoltán Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Herman Ottó Altalános Iskolájának nyugalmazott testnevelője, a Tatabánya Városi és Körzeti Diáksport Bizottság vezetője, a Komárom-Esztergom Vármegyei Diáksport és Szabadidő Egyesület elnökségi tagja több évtizedes kimagasló pedagógiai munkája elismeréséül Miniszteri Elismerő Oklevélben részesült. A tanárnőt az évzárón virágcsokorral köszöntötték.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában