Grundfos TKC

2021.05.24. 07:00

Sérülés miatt vonult vissza hamarabb a Tatabánya legendája

Nyomós okból a tervezettnél öt mérkőzéssel hamarabb vonult vissza Ilyés Ferenc, a Grundfos Tatabánya KC vezére.

Kemma.hu

Egyszer már lemondta a válogatottságot Ilyés Ferenc, most mégis meghívót küldött neki Ljubomir Vranjes

Fotó: archív/Hagymási

Belsőtérdszalag-szakadása miatt kénytelen volt hamarabb visszavonulót fújni Ilyés Ferenc, a Grundfos Tatabánya KC vezére – írja a delmagyar.hu. A játékos a sérülés miatt még nézőként sem tudott részt venni a legutóbbi MOL-Pick Szeged elleni mérkőzésen.

Mint az oldalnak adott interjúból kiderült, a Veszprémi KKFT elleni találkozón estek rá Ilyés lábára. Mint meséli, szerencsére műteni nem kellet, de hat hétre rögzítették a lábát, ez idő alatt pedig mankóval közlekedik, majd utána gyógytornázni fog.

Mint korábban megírtuk, Ilyés a szezon végén mindenképpen visszavonult volna, így viszont a tervezettnél öt héttel korábban kénytelen ezt megtenni. A Grundfos TKC ezt követően visszavonultatja Ilyés mezszámát, azaz a 18-ast is. A gesztus, mint nyilatkozta, nagyon meglepte a kézilabdást, egyszersmind nagyon jólesett neki. Öt évet töltött a Kék Tigrisek között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában