Kultúra

2024.04.23. 11:09

Házhoz ment az operett

Operettgálát rendeztekTardoson. A Budapesti Operettszínház művészei léptek fel a településen.

Kemma.hu

A „Cintányéros cudar világ, avagy házhoz megy az operett” című, a Budapesti Operettszínház programsorozatának egyik állomása Tardoson volt. Az operettgálára regisztrálni kellett, hiszen a művelődési ház befogadóképessége véges. A helyieken kívül Almásfüzitőről, Bajról, Pilismarótról, Tarjánból, Vértesszőlősről és Vértestolnáról is érkeztek nézők. 

Házhoz ment az operett Tardoson. Budapesti Operettszínház művészei léptek fel a településen.
Az operettszínház előadása vastapsot érdemelt a közönségtől. 
Fotó: Beküldött

Csabán Tibor, a település képviselője a Kemma.hu-nak elmondta, hogy a teátrum műszaki stábja már kora délután megérkezett és felépítette a díszletet, látványvilágot, és előkészítette a hangosítást. Telt ház, 180 operett rajongó várta a művészeket. Az előadás előtt Csabán Béla, a község polgármestere köszöntötte a jelenlévőket. Az előadás első pillanatától az utolsó taktusig együtt élt, dúdolt a közönség a művészekkel. 

Élmény volt az operett

A „Szép város Kolozsvártól” a „Cintányéros cudar világon” át a ráadás „Hajmási Péter, Hajmási Pálig” sok-sok ismert dal hangzott el. Természetesen voltak duettek és szólóénekek is és hallhatták együtt is énekelni a négy művészt. A képviselő szerint Tardoson mindenképpen beváltotta a program a hozzáfűzött reményeket, hiszen a nézők többsége legfeljebb a televízióban láthatott primadonnákat, szubretteket, bonvivánokat. A gála minőségéről mindent elmond, hogy minden számot vastapssal jutalmazott a nagyérdemű. Mindenki élményekkel gazdagon hagyta el a tardosi művelődési házat. Az előadás a Petőfi Kulturális Program keretében jöhetett létre. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában