Hogy gondolta?

2024.05.02. 15:41

Videón a suttyó skodás: zebrán, szembesávban, járdasziget túloldalán előzött Tatabányán

Nincsen észszerű magyarázat arra, amit egy autó fedélzeti kamerája rögzített nemrégiben Tatabányán. Az előzés, ahogyan a Skoda csinálta, több szempontból is szabálytalan és vérlázító volt.

Kemma.hu

A Bp-i Autósok egyik olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette azt a videót, amit többször meg kellett néznünk, hogy elhiggyük, amit látunk: igaz. A felvételen egy kék Skoda Fabia, pontosabban annak sofőrje teljesen abszurd módon előzte meg a kocsisort Tatabányán, a Bánhidát Sárberekkel összekötő Sárközy Géza út kereszteződésében. Erre az előzésre nincs mentség és magyarázat.

A kikanyarodásra váró sort a szembe sávban megelőzve, a zebra és elválasztó szigetet bal oldalról megkerülve egy kék színű Skoda balra kikanyarodott a többi autóst figyelmen kívül hagyva. Az óraátállítás elmaradt a kameránál, a valós időpont egy órával későbbi

– írta az olvasó. A portál pedig arra világított rá, hogy sokakban élnek sztereotípiák például a BMW-kkel kapcsolatban, de a kék skodás ékes bizonyítéka annak, hogy nem presztízs- és márkafüggő az, hogy valaki mennyire gátlástalan az utakon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában