Nyaralás

2024.05.08. 10:41

Berki Mazsi „félre evett” Olaszországban

A sztáranyuka élete legjobb formájában van, amire nagyon büszke és szeretné minél tovább megőrizni csodálatos alakját. Csakhogy erről senki sem szólt az olasz vendéglősöknek. Utazása egyben a gasztronómia körül is forgott.

Kemma.hu

Mazsi egy posztban számolt be problémájáról. Szerinte komoly falakba ütközhet az, aki a hétköznapok során odafigyel a táplálkozására, majd jön egy-egy utazás, ami pillanatok alatt tönkretehet mindent.

Mazsi, a két éve elhunyt Berki Krisztián kisebbik lányának édesanyja apró hibát vétett. A ripost cikke szerint kedvesével Olaszországba utaztak, az Amalfi-partra. A mediterrán stílus, valamint az ottani séfek pedig gondoskodtak arról, hogy ne szenvedjen hibát semmiben. Éppen ezért és a csodaszép környezet miatt elfeledkezett a fegyelmezett étkezésről és miként fogalmazott, bűnbe esett, vagyis „félre evett”.

A rajongóinak később jó hírrel szolgált, amint hazaért megoldódott minden probléma és újra helyre került minden. A kockák is...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában