Befejezték

2024.05.10. 16:49

Már az autósoké a tatai körforgalom

Pénteken reggel még dolgoztak a munkások, délutánra azonban megszáradt a festék. A tatai körforgalom immár teljes egészében a közlekedőké.

Goletz-DeáK Viktória

– Kicsit hamarabb kész lett, maradhat? – kérdezte Michl József a közösségi oldalára kitett videójában, amiben ünnepélyesen az utolsó útlezáró pallót is elvitték az autók útjából, és ezzel szabaddá tették az utat. A polgármester a Kemma.hu kérdésére elmondta, hogy május 10-én, pénteken délután fél 3-kor indulhatott meg a forgalom az új tatai körforgalomban. 

tatai körforgalom
Vége a dugóknak: a tatai körforgalom immár az autósoké
Fotó: Hagymási Bence / Forrás:  24 Óra

Kész az új tatai körforgalom

– Még péntek reggel sem tudtuk, hogy mikor indulhat meg a forgalom. Ugyanis a munkások nem tudták megmondani, hogy milyen gyorsan fog megszáradni az aszfalton a sárga festék. Ha túl korán mennek rá az autósok, akkor a kerekekkel széthordják a felfestéseket. De nem szerettünk volna várni a megnyitással sem, így amint zöld utat kaptunk, lebontottuk az útlezárásokat, és már mehettek is az autók – magyarázta Michl József.

Ahogyan arról a Kemma.hu korábban beszámolt, az ígértnél egy hónappal hamarabb készült el az új körforgalom. Az építkezés március 11.-én kezdődött el, és az előzetes ígéretek szerint három hónap alatt készült volna el. Azonban szűk két hónap alatt, május 10.-én már á is adták a forgalomnak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában