Tájékoztató

2024.05.04. 08:03

Reggeli útinform: ezt kell tudni, ha ma autóba ülsz

Ma is összefoglaltuk nektek, milyenek az útviszonyok, az időjárás, valamint a lezárt utak helyzete.

Kemma.hu

Az utinform.hu tájékoztatása szerint az M1-es autópályán felújítják a burkolatot az M15-ös Rajka csomópont és Hegyeshalom határ között, ezért a 165-ös és a 171-es kilométer között a Hegyeshalom felé vezető oldalon a forgalom a külső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. A Budapest felé haladókat a külső és a leállósávra irányítják.

Korábban a belső szalagkorlátnak hajtott, majd onnan a leálló- és a külső sáv közé sodródott egy személykocsi az M1-es autópálya 138-as kilométerénél, Öttevény térségében.

Az 1-es főúton, Szárliget térségében, a 42-es és az 54-es kilométer között közműépítés miatt irányonként csak egy-egy sáv járható. 

A 10-es főúton, Dorog belterületén, a 39-es km közelében napközben sávlezárásra és esetenként jelzőőrös irányításra is számítani kell.

A Köpönyeg.hu prognózisa szerint kelet felől csökken a felhőzet, és napos, gomolyfelhős idő valószínű. Délután elszórtan lehet zivatar, zápor. 19 és 24 fok közötti értékeket mérhetünk. Reggel ködfoltok képződhetnek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában