Fejlesztés

2024.05.08. 12:55

Új játszótér épül Tatán, mondjuk hogy hol

Tatán több, mint húsz játszótér várja a családokat, gyerekeket. Most egy újabb játszótér épül, ezúttal a családi házak között.

Goletz-DeáK Viktória

Michl József, Tata polgármestere közösségi oldalán számolt be arról, hogy új játszótér épül Tatán. Ezúttal nem a tópartra, vagy a tömbök közé tervezték a parkot, hanem a családi házak mellé. 

Tatán több, mint húsz játszótér várja a családokat, gyerekeket. Most egy újabb játszótér épül, ezúttal a családi házak között.
A Toldi Miklós sarján épülhet egy újabb játszótér és pihenőpark.
Fotó: 24 Óra/Google Maps

A polgármester videójából kiderül, hogy a Toldi Miklós és a Balassi Bálint utca kereszteződésében épülhet meg az új játszótér. 

Kell a játszótér

– Kovács Attila képviselő úr egy komoly javaslattal állt elő néhány évvel ezelőtt. Azt kérte, hogy legyen itt egy nagy játszótér, merthogy az itt élők irigylik az Építik parki játszóteret és azt szeretnék, ha itt is lenne egy olyan – magyarázta videójában a polgármester, aki a terület új Fidesz-KDNP-s képviselő jelöltjével, Kiss Tamással is egyeztetett a tervekről. 

Mindenképpen megépül

– A pályázat teljes előkészítése megvan, sőt már el is indultunk ezen a pályázaton. Viszont, ha nem nyerünk a pályázaton, akkor részleteiben elkezdjük megépíteni. Szüksége van ennek a városrésznek egy olyan pihenőparkra, egy olyan játszótérre, ami az itt élő gyerekek számára szolgálhat – tette hozzá Michl József. Mint arról korábban beszámoltunk, tavaly is új játszótérrel bővült a város. Akkor az Új úti tömbök között alakítottak ki egy körbekerített játszóteret. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában