Fejlesztés

2024.05.06. 09:50

Felújításról fog szólni a nyár az idén 50 éves pilismaróti óvodában

Folytatódik az intézmény korábban megkezdett korszerűsítése. Ezúttal az óvoda belső tereinek felújítására nyílik lehetőség.

Walczer Patrik

Mintegy 6 millió forint támogatásban részesült a pilismaróti önkormányzat a Magyar Falu Programban, melyet a Mesevár Óvoda belső tereinek felújítására fog fordítani a település vezetése. Hunyadi Balázs polgármester lapunknak elmondta, hogy idén ünnepli 50 éves jubileumát az intézmény, a tervek szerint a nyári szünetben megvalósuló fejlesztés pedig még szebbé teszi a kerek évfordulót. 

Folytatódik az intézmény korábban megkezdett korszerűsítése.
Felújításról az idei jubileumi esztendő a pilismaróti óvodában.
Fotó: W.P. / Forrás: 24 Óra

Felidézte, hogy korábban egy másik pályázat eredményeként energetikailag korszerűbb lett az óvoda. Akkor kicserélték a nyílászárókat, sőt napelemes rendszert és hőszivattyút is telepítettek. Hunyadi Balázs elmondta, hogy az „Önkormányzati tulajdonú ingatlanok fejlesztése, önkormányzati feladatellátáshoz kapcsolódó beszerzések-2024” című pályázaton elnyert összegből a vizesblokk és két csoportszoba felújítására nyílik lehetőség. 

A község polgármestere egyúttal köszöni a magyar kormánynak a támogatást, illetve Gyopáros Alpár modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos és Erős Gábor országgyűlési képviselő segítségét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában