Tündérszépek

2024.05.05. 21:16

Edd magad szépre!

A Tündérszépek számára fontos, hogy a lehető legjobb formájukban szerepelhessenek, ezért cikkünkben összegyűjtöttük a bomba forma egyik alapvető feltételét, vagyis a helyes táplálkozás szabályait.

Kemma.hu

Ragyogj Tündérszépként a hétköznapokban is!

Forrás: 24 Óra

Fotó: F. P.

Ebben nyújtott szakmai segítséget Dormánné Szabó Brigitta dietetikus. A Baon.hu-nak azt mondta, naponta ötszöri étkezés lenne ideális, ami segíti az emésztőrendszer működését és egyenletes vércukorszintet is biztosít. 

Jelentkezz a Tündérszépekre!

  • Még nem késő nevezni
  • ha 18-35 év közötti vagy
  • Komárom-Esztergom vármegyében élsz, tanulsz, vagy itt születtél
  • Nevezhetsz saját portfólióval
  • De ha még nincsenek profi fotóid, kérd ingyenes fotózásunkat, és elkészítjük a fényképeidet, stúdiókörülmények között!
  • Mesés nyeremények, lehetőségek várnak!

Így étkezz a szépségért!

Ebből az egyik legyen zöldség, gyümölcs. Ajánlott hetente legalább egy alkalommal száraz hüvelyesek fogyasztása, de 2-3 alkalommal maréknyi sótlan olajos magvak is tányérra kerülhetnek. A köretekből érdemes magas rosttartalmú terméket választani: például barna rizs, köles, hajdina. Húsokból a sovány készítmények ajánlottak: heti egyszer hal, vörös húsból pedig hetente legfeljebb 350-500 gramm fogyasztása javasolt. Ugyanakkor hetente legalább egyszer érdemes böjtölni is, vagyis minden héten legyen egy húsmentes nap. 

A teljes értékű étrendhez tartoznak a tejtermékek is, melyből naponta fél liter tejet, vagy ennek megfelelő kalcium tartalmú terméket érdemes bevezetni, tojásból pedig hetente legfeljebb négy darab javasolt. 
 

Mihelik Anikó is nevezett
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában