Siker

2024.05.01. 10:02

A mazsorettesek ezúttal az ob-n remekeltek

Ismét fantasztikus eredményt értek el a Rédei LION Majorette Csoport lányai. A mazsorettesek számos kiváló minősítést zsebeltek be.

Kemma.hu

Mórahalmon járt a Rédei LION Majorette Csoport. A mazsorettesek ezúttal az MWF Kvalifikációs X. Országos Majorette Bajnokságon szerepeltek. Nem is akárhogy!

A rédei mazsorettesek ismét remekeltek
A rédei mazsorettesek ismét remekeltek
Fotó: facebook/Rédei LION Majorette Csoport

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Rédei LION Majorette Csoport március 23-án Inárcson versenyzett a Magyar Majorette Szervezetek Szövetsége idei első nagy megmérettetésén.

A mazsorettesek szereplése az ob-n

A lányok első alkalommal méretették meg magukat országos bajnokságon MASTER kategóriában. 
A Junior pomponos csapat ezüst minősítést szerzett, a Senior pomponosok szintén ezüst minősítéssel és egy második hellyel térhettek haza. A Junior botos csapat a negyedik helyezésnek és a bronz minősítésnek, míg ugyanebben a kategóriában a seniorok ugyancsak bronz minősítésének és a harmadik helynek örülhettek.

Ráadásul a versenyszabályzat értelmében a koreográfiák minősítése alapján a pomponos csapat ott lehet a csehországi Liberec-ben, ahol július elején rendezik meg az Európa-bajnokságot. Ám a hivatalos eredmény a pontos kvalifikációról csak 14 napon belül érkezik.

A rédei szólóformációi is kiválóan szerepeltek az erős mezőnyben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában