Választás

2024.04.27. 17:19

Bemutatkoztak a Fidesz tatai jelöltjei

Bemutatkoztak a tatai képviselőjelöltek. A választás előtt a városüzemeltetési kérdésekről is számot adtak.

Kemma.hu

Bemutatkoztak Tata önkormányzati képviselőjelöltjei a Giesswein-esten, a Piarista rendházban. Bencsik János országgyűlési képviselő a közösségi oldalán osztotta meg, hogy Michl József polgármester és az önkormányzati választási körzetek Fidesz-KDNP-s  jelöltjei egyrészt bemutatták a most záruló ciklus legfontosabb városfejlesztési eredményeit, másrészt felvázolták az új időszak terveit, melyek középpontjában a városüzemeltetési kérdések (út- és járdafelújítás, csapadékvíz-elvezetés) álltak.

Bemutatkoztak a tatai képviselőjelöltek. A választás előtt a városüzemeltetési kérdésekről is számot adtak
A választás előtt a Fidesz-KDNP jelöltek is bemutatkoztak, köztük Horváthy Lóránt, aki már hosszú évek óta dolgozik a tataiakért
Fotó: Bencsik János/Facebook

Erőt gyűjtenek a választásra

Az eseményről a polgármester is beszámolt közösségi oldalán. 
– Erőt gyűjtöttünk az előttünk álló kicsit több, mint 40 naphoz. A Giesswein-esten megegyeztünk, hogy mindenki elvégzi a munka rá eső részét, sőt rátesz legalább egy lapáttal. Mert hiszünk benne, hogy június 9-én együtt újra sikerülni fog! Tatáért, a tataiakért! –  írta bejegyzésében a város vezetője. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában