Szépségverseny

2024.04.17. 07:00

Tündérszépek: ismerd meg a bájos egyetemistát, Helgát! +fotók

Horváth Helga országos szépségversenyünk legújabb indulója. A Tündérszépek során a regionális fordulóban minden nap más-más hölgy mutatkozik be.

Kemma.hu

Javában zajlik a Tündérszépek regionális fordulója, ahol Komárom-Esztergom vármegye szépei Vas és Győr-Moson-Sopron hölgyeivel várják a szívecskéket nap mint nap. Nem késő azonban még csatlakozni hozzájuk: nevezz még ma, akár saját fényképekkel, akár profi portfóliófotózást kérve! Április 17-én Horváth Helga mutatkozik be országos szépségversenyünkön.

Horváth Helga országos szépségversenyünk legújabb indulója. A Tündérszépek során a regionális fordulóban minden nap más-más hölgy mutatkozik be.
A Tündérszépek mai indulója, Horváth Helga többi fotóját a képre kattintva nézheted meg, és szavazni is ott tudsz a bájos egyetemistára
Forrás: Kisalföld

Helga nem aprózza el, ha a kulináris élvezetekről van szó: kedvenc étele a Rib-eye steak szarvasgombás mártással és steakburgonyával. Győrben él, a Széchenyi István Egyetem másodéves hallgatója. Mellette az UNI Győri ETO Hockey Club-nál social media menedzserként dolgozik. Örömmel jelentkezett a versenyre, szeretné megmutatni magát, életszemléletét. Szabadidejében imád rajzolni, gyakran látogatja a konditermet. Szereti kipróbálni a különböző országok, kultúrák legfinomabb ételeit. Érdekli a modellkedés világa.

Jelentkezz a Tündérszépekre!

  • Még nem késő nevezni
  • ha 18-35 év közötti vagy
  • Komárom-Esztergom vármegyében élsz, tanulsz, vagy itt születtél
  • Nevezhetsz saját portfólióval
  • De ha még nincsenek profi fotóid, kérd ingyenes fotózásunkat, és elkészítjük a fényképeidet, stúdiókörülmények között!
  • Mesés nyeremények, lehetőségek várnak!

Ismerd meg az első hét versenyzőt

Az április 9-én kezdődött forduló első hét versenyzőjét már bemutattuk: ismerd meg őket most!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában