Tatabánya

2024.04.18. 12:08

Rőt levelekkel játszik a szél - könyvbemutató

H. Gábor Erzsébet tatabányai költő újabb verseskötetét mutatták be a KPVDSZ Művelődési Házban. A Rőt levelekkel játszik a szél rendkívül színes, több mint 200 verset ölel fel, amelyekől az alkotó ars poeticája, a szülőföldhöz, a természethez, a szerelemhez és a szeretethez való szoros kötődése is kirajzolódik.

Kemma.hu

A kötet végén az oly népszerű Hilda versek teszik mosolygóssá az olvasót. 

Az említett sokszínű tartalomról kaphattak átfogó képet azok a résztvevők, akik részt vettek a könyvbemutatón könyvbemutatón. Rövid műsor után a költőnővel beszélgettek. A kötetet dr. Szilvási Csaba irodalom esztéta ajánlotta a jelenlévők figyelmébe. A versek felolvasásában Hodossy Ildikó előadóművész, Talabér Angelika zeneszerző, előadó és dr. Szilvásiné Benyeczkó Mariann működött közre. A versek felolvasása között a versekhez kapcsolódó interaktív beszélgetésbe részt vett Somogyi Nóra, a KPVDSZ Művelődési Ház vezetője is. 

A program hivatalos lezárásában Szücsné Posztovics Ilona, Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármestere is részt vett, majd dedikálta  a szerző a köteteit.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában