Pusztulásra ítélve

2024.04.14. 18:13

Aláírásgyűjtés indult a múmiaépületért +fotók

Aláírásgyűjtő akció indult a lepusztult kertvárosi Spar ügyében, ami teljes mértékben civil kezdeményezés. Hárompontos petíció terjed a közösségi oldalon.

Kemma.hu

Hosszú ideje várnak türelmesen a Kertvárosban élők, mert hiába kaptak ígéretet az egykori Hadsereg utcai Spar épületének rendezése ügyében, a mai napig nem történt semmi. Petíciót nyújtanak be.

Petíció a tatabányai Spar ügyében
Petíció terjedt el a közösségi oldalon
Fotó: Picasa / Forrás: beküldött/Facebook

Most már, hogy mindenki türelme fogytán van, saját kézbe veszik az irányítást. Mint a posztban írják, sem politikusok, sem a városvezetés nem tudott megoldást találni a problémára. Ezért a közösségi összefogás erejében bízva próbálnak érdekérvényesítés mellett nyomást gyakorolni az élelmiszer-üzletlánc illetékes vezetőségére.

A nyílt levélben benyújtott petíció 3 elemet tartalmaz. Egyrészt haladéktalan intézkedést várnak, valamint párbeszédet kezdeményeznek, amiben tájékoztatást és megoldást várnak az ügyben. Végül, de nem utolsó sorban kinyilvánítják, hogy a közeljövőben nem a városképet rontó „múmiaépületet” akarnak látni, hanem élelmiszerboltot.

Szívesen látják nemcsak Kertváros, hanem más városrész képviselőit is, akik szolidaritásukat kifejezve aláírásukkal támogatják a rendezvényt. Az aláírásgyűjtő ív kitöltésére április 20-án (szombat) 10 és 14 óra között Kertvárosban nyílik lehetőség, a Hadsereg utcai Spar előtt.

Cikkünk nyomán a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. megkereste a Kemma.hu-t, és fontos információval egészítette ki a leírtakat. Tavaly óta várnak válaszra a tatabányai önkormányzattól. Cikkünkben olvasható az állásfoglalásuk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában