Választás

2024.04.21. 07:00

Megtartotta kampánynyitóját a tatai FÜGE

Bemutatta jelöltjeit az egyik tatai civil csoportosulás, amely indul a választáson. A FÜGE- Függetlenek Együtt Egyesület Tata kampánynyitó eseményét az Est Moziban tartották szombat délelőtt.

Goletz-DeáK Viktória

A szervezők szerint jól sikerült a kampánynyitó rendezvényük, amit szombat délelőtt, az Est Moziban tartottak. Száznál is többen voltak kíváncsiak arra a programra, amit Michl József, Tata jelenlegi polgármesterének egyik kihívója, Kvittung Dániel és csapata állított össze. 

Több mint százan voltak kíváncsiak a tatai párt kampánynyitó rendezvényére. A FÜGgetlenek Együtt FÜGE Tata eseményét az Est Moziban tartozzák szombat délelőtt.
Az Est Moziban tartotta kampánynyitó eseményét a tatai FÜGE- Függetlenek Együtt Egyesület
Fotó: Beküldött

A FÜGE- Függetlenek Együtt Egyesület terveiben többek között szerepel a betegellátás reformja, a kultúra, a sport és a turizmus fejlesztése, a tataiak igényeinek figyelembevételével. Elindítanák a Tatai Várjátékokat, hangversenytermet alakítanának ki a zsinagógában, és Vaszary János városává tennék Tatát. De külön terveik vannak az Angolkert rekonstrukciójára, vagy a Fényes Fürdő felélesztésére is. 

A kampánynyitón kérdeztek is

Megvizsgálnák a nemrég átadott Malomkert Esterházy Fürdőkertté alakításának lehetőségét is. Programjukban szerepel továbbá a tömegközlekedés átalakítása és az elkerülőút építésének fontossága is. 

A találkozón kérdéseket is feltehettek. Volt, akit az Öreg-tó vízminősége, és a vízmegtartással kapcsolatos hosszú távú tervek érdekeltek. Illetve többen is rákérdeztek a helyi betegellátás átalakítására is. 

Min arról korábban beszámoltunk: a Fidesz-KDNP jelöltje idén is Michl József lesz, akinek 2006-ban szavaztak először a tataiak bizalmat, jelenleg negyedik ciklusát tölti. Az önkormányzati választás június 9-én lesz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában