Jelöltek

2024.04.17. 13:08

Indul a szavazás: civilekre lehet voksolni május közepéig

Két civil szervezet is szerepel vármegyénkből a NIOK Alapítvány Civil Díj pályázatának legjobbjai között. Május közepéig majd két körben várják a szavazataikat.

Kemma.hu

Az idén ugyanis két körös lesz a szavazás, az első körben május 5-ig várják a voksokat, ezt követően pedig az 5 legtöbb szavazatot kapó szervezet versenyez tovább nulla pontról indulva május 15-ig - olvdaható a civildij.hu oldalán.

NIOK Alapítvány Civil Díj pályázati felhívására jelentkezett a Komárom-Esztergom Megye Ifjúságáért Egyesület is
NIOK Alapítvány Civil Díj pályázati felhívására jelentkezett a Komárom-Esztergom Megye Ifjúságáért Egyesület is
Forrás: civildij.hu

A szavazáshoz Facebook profil szükséges, egy Facebook profilról minden szervezetre körönként egy szavazat adható le. 
A közönségdíjon túl a döntősöket szakmai zsűri bírálja kategóriánként, a szakmai díjakat és a közönségdíjat ünnepélyes gála keretében adják át. 

A 8 szakmai kategóriában két vármegyei szervezet is a döntőbe került. A Legígéretesebb új szervezet kategóriában a Komárom-Esztergom Megye Ifjúságáért Egyesületre lehet már szavazni. 
A Legsikeresebb érdekérvényesítési projektek között pedig ott van a pilismaróti székhelyű Dunakanyar Kultúrtáj és Környezetvédelmi Egyesület: A Mi otthonunk, a Mi döntésünk! – nem kell bánya a Dunakanyarba! című projekttel. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában