Ne maradj le!

2024.03.24. 18:19

Halálos tömegbaleset rázta meg az Esztergom-Nyerges Rallyt - íme a nap legfontosabb hírei

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Helyszíni fotókon az Esztergom-Nyerges Rallyn történt halálos baleset

A mentősök jóvoltából újabb részletek derültek ki a halálos kimenetelű balesetről és a sérültekről, valamint helyszíni fotókat is hoztunk nektek.

Pörkölt lett az egykor világhíres tatai versenylovakból +fotók, videó

Kincsem unokája, Tokió, a 19. század utolsó évtizedének legjobb magyar lova is Tatán tréningezett. A Tatai lóversenyzés történetének aranykora című könyv a leghíresebb zsokéknak, trénereknek és versenylovaknak állít emléket.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

 

Megérkezett Tatabányára ez első trafibox

Már Tatabányán is nyitott szemmel kell közlekednie az autósoknak, ha nem akarnak vastag csekket a postaládájukban. Kihelyezték az első trafiboxot a városban.

Száz virágszál ünnepe lett a karikázó virágvasárnap a Kossuth téren +fotók, videó

A kegyeibe fogadta az időjárás a böjti karikázó résztvevőit és táncosait a hétvégén, az egyszer biztos. Szombat este leszakadt az ég, de a virágvasárnap reggel már derűsebben köszöntött rá mindenkire. És az eső is csak akkor kezdett el cseperegni, amikor már véget ért a hagyományőrző és -éltető program. No de kezdjük is az elején.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában