Tájékoztatás

2024.02.15. 15:00

Vállalkozók kávéztak a polgármesterrel

A Hotel Gottwald adott otthont a tatai önkormányzat idei első vállalkozói találkozójának, melynek fő témáját a különböző támogatási lehetőségek adták.

A „Reggeli kávé a polgármesterrel” eseménysorozatán tatai vállalkozások, cégek képviselői találkoznak rendszeresen, a kötetlen megbeszéléseken a helyi gazdaságfejlesztési partnerségi program részeként mindig aktuális témákkal foglalkoznak, meghívott szakértők bevonásával. Az eseményen Michl József polgármester mondott köszöntőt, aki most elsősorban a Magyary-tervről beszélt a tatai vállalkozóknak, hiszen mindenkit szeretnénk bevonni a 3.0-ás verzió kialakításába. 

A februári vállalkozói találkozón a KKV-k és a nagyvállalatok számára rendelkezésre álló támogatott finanszírozási lehetőségekről Mizser Zoltán támogatott hitelszakértő (MBH Bank Nyrt.) és Hetyei Szilárd vármegyei vállalati üzletközpont vezető ( (MBH Bank Nyrt.) tartott előadást, a munkaerőpiaci támogatási lehetőségekről pedig dr. Mózes István, a Tatai Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának vezetője adott tájékoztatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában