Elismerés

2023.06.05. 09:50

Négyen is kaptak díjat a Pedagógusnapon Esztergomban

Jubilálók is kaptak elismerést Pedagógusnapi ünnepen Esztergomban június 2-án. A volt Vármegyeháza dísztermében megrendezett eseményen ekkor adták át az éves Majer István-díj az „Esztergomi Nevelésért” kitüntetéseket is.

Kemma.hu

A pedagógusokat a tankerület igazgatója mellett a polgármester is köszöntötte Esztergomban

Forrás: 24 Óra

Fotó: P. O. Z.

Esztergom Megyei Jogú Város Önkormányzata és az Esztergomi Tankerületi Központ közösen tartotta meg a Pedagógusnapot. Az iskolaváros jelzővel is illetett Esztergomban e napon szokták a városban működő általános iskolák és középiskolák tanítóit, tanárait köszönteni. Köztük kiemelt figyelmet kapnak a jubiláló pedagógusok, azok, akik a pályán már 20, 30, vagy annál is több évtizede végzik munkájukat. 

A több, mint kétórás rendezvényen nemcsak Hernádi Ádám polgármester és Muszela Szabolcs tankerületi igazgató beszéde hangzott el, de több zenés produkció is színesítette az eseményt. Az ünnepség fénypontja a Majer István-díj az „Esztergomi Nevelésért” kitüntetések átadása volt, melyen Schiller-Kertész Judit, Nagyné Stróbl Katalin, Petróczy Mária és Smiger András vehették át az elismerést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában