Kitüntetés

2022.08.29. 10:13

Járvány és háború sem állhat a mindenkin segítő tatai szociális vezető útjába

Németh-Zwickl Nikoletta a járvány idején és a háborús menekültek megsegítéséért végzett munkájáért vehetett át városi elismerést.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Tata Város

Az államalapítás ünnepén nyolc tatai polgár vehetett át városi elismeréseket a Szent Kereszt Plébániatemplomban tartottak ünnepségen. Ezen alkalomból az önkormányzat Tata Városáért kitüntetés bronz fokozatát adományozta Németh-Zwickl Nikolettának, a Szociális Alapellátó Intézmény vezetőjének.

Mint a város közösségi oldalán írják, Németh- Zwickl Nikoletta Tata és a kistérség szociális alapellátásának magas színvonalú megszervezéséért, valamint a pandémia idején és a háborús menekültek megsegítéséért végzett áldozatos munkájának elismeréseképpen részesült a kitüntetésben.

Kiemelik, hogy 2019. májusa óta vezeti a Tatai Kistérségi Többcélú Társulás fenntartásában működő Tatai Szociális Alapellátó Intézményt. Az elmúlt években a koronavírus járvány, majd idén az Ukrajnában kialakult háborús helyzet miatt segítséget kérők támogatását magas szakmai színvonalon, nagy empátiával és odaadással szervezte, irányította, miközben vezetőként maga is kivette a részét a gyakorlati feladatok mindennapi ellátásában. Németh-Zwickl Nikoletta munkáját elszántság, a szociális szakma iránt érzett alázat, bátorság, az emberek felé tanúsított tisztelet és elfogadás jellemzi a rászorulók ellátásának biztosítása során. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában