Megelőzés

2024.05.08. 13:16

Egyetlen másodpercen is múlhatnak életek - megrázó előadás A Vértes Agórájában

18 év szakmai tapasztalatából állította össze Pintér József r. főtörzszászlós azt a megrázó, de tanulságos előadást, amelynek fő témája a közúti baleseteket kiváltó főbb okok és az azok bekövetkezésében legjellemzőbb emberi hibák.

Kemma.hu

Az előadás célja elsősorban a gondolkodásra késztetés és annak tudatosítása, hogy a közlekedés „veszélyes üzem”, ahol egy pillanatnyi figyelmetlenség a családok életére visszafordíthatatlan hatással lehet. A Veszprémi Rendőrkapitányság balesethelyszínelője ezúttal május 7-én Tatabányára érkezett előadásával - olvasható a Komárom-Esztergom vármegyei rendőrség hivatalos Facebook-oldalán. A Közlekedési Kultúra Napjához kapcsolódó rendezvénynek a Vértes Agórája adott otthont. Délelőtt a nyugdíjas korosztálynak, délután pedig általános iskolásoknak tartotta meg előadását, amely során több megrázó közlekedési balesetet dolgozott fel, a helyszíneken készült kép- és videófelvételek felhasználásával, természetesen az érintettek méltóságának megőrzése mellett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában