Fejlemény

2024.05.08. 09:07

Tovább marad letartóztatásban a nagy mennyiségű droggal lebukott csempész

A nagy mennyiségű kábítószer birtoklása miatt indult ügyben a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség ismét indítványozta a bolgár állampolgárságú férfi letartóztatásának három hónappal történő meghosszabbítását. Az illető Magyarországon átutazva nagy mennyiségű kábítószert tartott magánál.

Kemma.hu

A férfi letartóztatását az ügyészség indítványára a Komáromi Járásbíróság 2023. november 14-én rendelte el, határidejét legutóbb 2024. május 14-ig hosszabbította meg – tudtuk meg dr. Stoller Katalin ügyésztől, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség helyettes sajtószóvivőjétől.

Az indítvány szerint megalapozott a gyanú arra, hogy a férfi 2023. november 11-én bolgár honosságú gépkocsival közlekedett az M1-es autópályán, Komárom térségében, melynek során a testi őrizetében, alsónadrágjában elrejtve magánál tartott egy fém dobozt és egy textil zsákocskát, melyekben összesen 158,88 gramm nettó tömegű kristályos, metamfetamin tartalmú anyagot helyezett el.

Az indítvány szerint a letartóztatás szükséges a terhelt jelenlétének büntetőeljárás során történő biztosításához és a bizonyítás megnehezítésének megakadályozása érdekében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában