Vádemelés

2024.04.22. 07:00

Videón a verekedő nők: az utcán szabadultak el az indulatok

Pénzbüntetés várhat az indulataikat fékezni képtelen nőkre. A verekedő nők Nyergesen estek egymásnak egy bolt előtt.

Kemma.hu

Garázdaság vétsége miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádat emelt azokkal a verekedő nőkkel szemben, akik Nyergesen estek egymásnak az utcán egy bolt előtt. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy az ügyészség a vádiratban mindkét nővel szemben pénzbüntetésre tett indítványt.

A verekedő nőket szétválasztani sem lehetett
A verekedő nőket szétválasztani sem lehetett
Forrás: Magyarország Ügyészsége

Nem kímélték egymást a verekedő nők

A vádirat szerint a két nő 2023. június 5-én a nyergesújfalui bolt előtt az utcán egy korábbi nézeteltérésből adódóan vitáztak egymással. Eközben az egyik meglökte a másikat,  mire ez a nő  viszonozta a lökést. Az eseményeket észlelve a boltból kijött egy harmadik nő és a két elkövető közé állt. Az először lökdösődő nő a harmadik nő válla  felett átnyúlva ököllel megütötte vitapartnerét,  majd két kézzel szemből meglökte. Ezután a két nő kölcsönösen lökdöste, ütötte egymást. A két fél verekedését észlelve egy negyedik nő megpróbálta a feleket szétválasztani.

A dulakodás közben az először meglökött nő legalább két alkalommal megrúgta ellenfelét, aki viszont a haját ragadta meg az őt megrúgó nőnek, akit tarkójánál fogva leszorított, és ököllel többször megütött az arcán. A két nő végül kölcsönösen lefogta egymást, majd kis idő elteltével elengedték a másikat, mire egyikük még egy utolsó alkalommal a másik felé ütött. A két nő ezután rövid ideig még a bolt előtt beszélgetett, majd az egyikük bement az üzletbe, a másik a bolt előtt a haját igazgatta, miközben ellenfele hirtelen kirohant az épületből és dühösen belerúgott a másik nő táskájába, majd visszasietett az üzletbe.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában