Súlyos testi sértés

2024.04.30. 08:27

Bunyó a buszmegállóban: vérömleny és orrtörés jött a busz helyett

A férfi felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje alatt keveredett szóváltásba a sértettel, akinek ezután alaposan ellátta a baját. Súlyos testi sértés bűntettéért kell felelnie, a második előkészítő ülését április 30-án tartják az Esztergomi Járásbíróságon.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A vádirat szerint a férfi 2023. április 23-án Tokodon egy buszmegállóban szóváltásba keveredett a sértettel, melynek során megragadta a sértett ruházatát, kirúgta a lábát, majd a földön fekvő sértett fejét ököllel legalább két alkalommal megütötte, valamint a teste jobb oldalát és a fejét megrúgta. A bántalmazás következtében a sértett szeme körül vérömleny keletkezett, a homlokán és a koponyatetőn hámsérülést, valamint orrcsonttörést és az arc részbeni csonttörését szenvedte el, mely törések gyógytartama 8 napon túli, a tényleges gyógytartam 4 hét.

A vádlott a bűncselekményt garázdaság bűntette miatt kiszabott, végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje alatt követte el. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a férfit ítélje börtönbüntetésre, tiltsa el a közügyek gyakorlásától, valamint rendelje el a korábban kiszabott börtönbüntetés végrehajtását. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában