Rablás

2024.03.07. 08:13

Nem volt anyag, ezért S.J. és L.L. inkább kirabolt két 16 évest

Mivel nem volt drog a srácoknál, ezért elvettek tőlük egy telefont, majd egy pofont is kiosztottak. Rablás miatt indult ellenük büntetőeljárás.

Kemma.hu

A két férfi az erőszaktól se riadt vissza

Forrás: police.hu

Két 16 éves fiatallal találkozott egy 20 éves és egy 19 éves férfi még március 3-án este Oroszlányban. Egy füves területre hívták őket, ahol S. J. és L. L. drogot kért tőlük. Nem akarták elfogadni, hogy nincs kábítószerük, ezért felszólították őket a zsebeik kiürítésére. Az egyik 16 évestől így előkerült a telefonja, amit elvettek.

rablás drog kábítószer oroszlány
A két férfi az erőszaktól se riadt vissza
Forrás: police.hu

A két férfi ekkor távozott, de a fiatalok utánuk mentek és a tulajdonos többször kérte a készüléket. Az egyikőjük vissza fordult, és a gyanú szerint háromszor arcon ütötte a sértettet, majd távoztak. Pár perc elteltével az oroszlányi járőrök két segítséget kérő fiatalra lettek figyelmesek. Ekkor derült ki a bűncselekmény, majd kezdetét vette a nyomozás.

A 20 és a 19 éves férfit március 4-én hajnalban elfogták a rendőrök, a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. Rablás miatt indult ellenük büntetőeljárás. A rendőrök őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat, amit a bíróság elrendelt.

rablás drog kábítószer oroszlány
Itt történt a kéregetésből lett rablás
Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában