Őrizetbe vették

2022.08.29. 16:40

Három az egyben: bedrogozva, jogsi nélkül okozott balesetet a győrújbaráti férfi Ászáron

Az ellenőrzés során derült ki, hogy a sofőr vezetői engedélyét korábban ittas vezetés miatt vonták be.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A Kisbéri Rendőrkapitányságra augusztus 28-án hajnalban érkezett bejelentés egy közlekedési balesetről. A helyszínre kiérkező járőrök megállapították, hogy egy 26 éves férfi autóval haladt Győr irányába, de amikor megkezdte az előtte haladó autó előzését, nekiütközött a gépkocsi előtt közlekedő járműnek. 

Az egyenruhások ellenőrizték a balesetben részt vevők iratait. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a balesetet okozó sofőr nem rendelkezik jogosítvánnyal, mivel azt korábban ittas vezetés miatt elvették tőle. Ráadásul a vele szemben alkalmazott kábítószerteszt is pozitív lett.

A győrújbaráti lakost előállították a Kisbéri Rendőrkapitányságra, ahol engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési,- kábítószer birtoklása miatt pedig büntetőeljárást indítottak vele szemben, majd őrizetbe vették. A rendőrök továbbá vizsgálják, hogy a férfi elkövette-e a bódult járművezetés bűncselekményt is, adta hírül a police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!