Időjárás

2024.04.23. 04:30

Felhős, szeles, esős idővel folytatódik a hét

Mondjuk, milyen lesz az időjárás kedden.

Kemma.hu

A koponyeg.hu előrejelzése szerint kedden dél, délkelet felől fokozatosan beborul az ég, és a délutáni óráktól kezdve egyre többfelé ered el az eső. A keleti, délkeleti szél többfelé megerősödik. 11-19 fok között változik a hőmérséklet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat prognózisa szerint kedden a Nyugat-, Északnyugat-Dunántúlon döntően erősen felhős vagy borult marad az ég, és arrafelé délelőtt néhol eső előfordulhat. Másutt főként délutántól megnövekszik, megvastagszik a felhőzet. Késő délutántól, estétől dél felől egyre többfelé várható eső, zápor, délnyugaton néhol zivatar is kialakulhat. Az északkeleti, keleti, valamint a Nyugat-Dunántúlon az északira forduló szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 11 és 21 fok között alakul, de a tartósan borongós Nyugat-Dunántúlon kicsivel 10 fok alatti értékeket is mérhetnek.

Forrás: met.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!