Celeb

2024.05.02. 10:00

Nutellától az Arnold Classicig: az oroszlányi bombázó legyőzte önmagát

Az oroszlányi bombázó elárulta a sikere titkát. Kocsis Alexandra felhagyott a nutella evésével és egy új ént épített fel, ami az Arnold Classic megnyeréséig repítette.

Kemma.hu

Kocsis Alexandra úgy tartja, ha új eredményre vágyik az ember, akkor le kell mondania a régi énjéről. Ő is ezt tette, amikor az Arnold Classic megnyerését tűzte ki fő céljául. Végül elérte a célját. Legújabb Insta-posztjában azt részletezte, mi szükséges ahhoz, hogy valaki tényleg valósággá váltsa a megálmodott célját.

Kocsis Alexandra meg sem állt az Arnold Classic megnyeréséig
Kocsis Alexandra meg sem állt az Arnold Classic megnyeréséig
Forrás: Instagram/alexandrakocsisofficial

Új énje segítette az Arnold Classic megnyeréséhez

Mint írta, az emberek tele vannak korlátozó paradigmákkal, ami egy belénk táplált tudatalatti hitrendszer, ami az életünk meghatározó eseményeiből származik. Kiemelte, ha az ember ezekkel azonosul, akkor ez válik a saját valóságává. Csak úgy érhető el siker, ha a beidegződött rossz szokásaiból és a komfortzónádon belüli topogásából kilépve egy teljesen új ént épít fel az ember.

Az oroszlányi bombázó azt is kifejtette, hogy számára a könnyű dolgok egyszerűek és az a siker, amit könnyen megkaphat, nem tölti el büszkeséggel és nem ad hozzá az életéhez. Ezért választotta fő célul az Arnold Classic megnyerését is. Ekkor még azt sem tudta, mit jelent bikini fitness modellnek lenni, milyen kemény útra van szükség, milyen kitartásra.

Ekkor még nutellát zabáltam a tv előtt

– Aztán jött az érzés, hogy ezt akarom, ez egy olyan dolog ami kockázatos, nincs garantálva a siker, ki kell lépni a komfortzónából, és majd ott található az inspiráció és belső motiváció, ami a végén büszkévé tesz. Így lett – fejtette ki Szandi.

A döntés mindig a Te kezedben van. Áldozat leszel vagy a saját hősöd? Meddig vársz még?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!