5 hír, 5 híresség

2024.01.28. 19:54

Celebmustra: vallomás, szívszorító és öröm – mindegyik posztot látni kell!

Van, ami sosem változik! Ezen a hétvégén is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

Heti celebfigyelőnkbe a mocsai trombitás, Galambos Lajos, az oroszlányi fitnessz modell, Kocsis Alexandra, a tatai vívóból lett exatlonista, Esztergályos Patrik, a tatabányai származású színészlegenda, Reviczky Gábor, valamint az elhunyt Berki Krisztián, pontosabban az ő kislánya, Nati. Lássuk is, mi történt Komárom-Esztergom megye celebjeivel az elmúlt napokban!

Lánya életének nagy pillanatáról marad le Lagzi Lajcsi

Galambos Lajos lánya, Galambos Bogi egyre nagyobb lehetőségeket kap divattervezőként. Míg az édesapját egyelőre hiányolnia kell maga mellől, hiszen a börtönbüntetését tölti, és egyre rosszabb állapotban van, addig Bogi egyre inkább felfelé lépked a ranglétrán. Olyannyira, hogy hamarosan egy nagy esemény történik karrierjében, amiben azonban apukája nem vehet majd részt.

 

Egybekelt párjával a tatai vívó

Egybekelt gyönyörű szerelmével a tatai vívóból lett exatlonista, Esztergályos Patrik. Az újdonsült férj néhány órával ezelőtt coming-outolt Instagram-oldalán az esküvőjükkel kapcsolatban.

 

Megdöbbentő vallomást tett Reviczky Gábor

Egy ország aggódik a Kossuth- és Jászai Mari-díjas tatabányai származású színészlegendáért, amióta prosztatarákkal küzd. Bár az eredményei jók, az orvosok mégsem nyilvánították teljesen gyógyultnak. Reviczky Gábor a Meglepetés magazinnak adott interjút, melyből több érdekességre, többek között káros szenvedélyére és arra is fény derül, hogy meddig fog élni.

Gyászol az oroszlányi szépség

Az oroszlányi bombázó, Kocsis Alexandra Instagram-oldalán búcsúzott papájától szívszorító posztban. 

Berki nyomdokaiba lépett kislánya

A tragikusan korán elhunyt Berki Krisztián és Hódi Pamela közös kislánya, Nati már 10 éves. A tragikusan korán elhunyt tatabányai izomceleb elsőszülött lánya egyre inkább édesapja nyomdokaiba lép. Erről árulkodott Pamela legújabb Insta-posztja is.

Berki Krisztián életének már gyermekkora óta szerves része volt a sport. Ő maga is a sportnak köszönhetően került be először a köztudatba, focistaként. A Dunaferr kapusaként még bajnokságot is ünnepelhetett csapattársaival 2000-ben. Krisztián számára fontos volt, hogy gyermekei majd ugyanúgy, mint ő, sportoljanak. Most fentről igazán büszke lehet, ugyanis Natika egyre komolyabban veszi a kézilabdázást, derült ki édesanyja posztjából.

– Ma délutánunk Natinak azon a helyen volt meccse, ahol én is nagyon sok időt töltöttem mikor kicsi voltam. Ebben a teremben voltak a tornaóráim, és a kézilabda edzéseim. Csodás érzés őt meccseken látni, az már csak extra, hogy átélhettem azt, hogy ezen a helyen is játszott. Egyre ügyesebb, de még sokat kell fejlődnie – írta Pamela, hozzátéve, hogy apukája büszke lenne rá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!