Clebmustra

2022.08.28. 20:00

Szakítás, valóra vált álom, gömbölyödő kismamapocak - posztoltak megyénk celebjei

Körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom megyei celebek, hírességek az elmúlt napokban. Most megmutatjuk, mi történt velük, mit mutattak meg közösségi oldalakon.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Borbély Alexandra

Hamar véget ért a szerelem

A tatai zenészre, Galambos Lajosra feleségével történő szakítása után hamar rátalált a szerelem, azonban hamarabb véget ért a friss kapcsolat, mint azt gondoltuk volna. Lajcsi válása után is jó viszonyban maradt az ex-feleségével, nemrégiben pedig együtt is nyaraltak Horvátországban. Ez is hozzájárulhatott a szakításhoz.

Gyászterápiaként tánc

Ahogy arról már beszámoltunk, Kulcsár Edina terhessége miatt Berki Mazsi ugrott be új táncosként a Dancing With The Stars harmadik évadában. Edina döntése után a TV2 természetesen azonnal keresni is kezdte azt a hírességet, aki a kismama helyébe léphet. Végül megkeresték Berki Mazsit, aki igent mondott a kihívásra. Berki Krisztián özvegye így mostantól a táncban kereshet örömet, vigaszt és kihívást is, hiszen a hetek óta táncpróbákra járó riválisoktól alaposan le van maradva a felkészülésben.

Álmát váltja valóra

A Dancing With The Stars harmadik évadában Esztergályos Patrik szerelme, Pap Dorci is a parkettre lép. Patrik Instagram-bejegyzésében úgy fogalmazott, hogy szerelmének egy álma vált ezzel valóra, amiért sokat is tett. Mint írta, ha a szerelme boldog, akkor ő is maximálisan az.

Mi is az a gyász?

A kisgyermekes édesanya Bochkor Gábor vendége volt, akit mélységesen felháborít, hogy még Krisztián halálát követően is becsmérelték az emberek. Amióta kiderült, hogy a Dancing with the Starsban Kulcsár Edina helyét ő veszi át, felerősödött a nép haragja és válogatott sértésekkel becsmérlik a döntését, mert úgy vélik, nem így kell gyászolnia annak, aki tragikus hirtelenséggel elvesztette a férjét és a gyermeke édesapját.

Fogalmam sincs, hogy kell gyászolni, erre az élethelyzetre nem lehet felkészülni, hogy elveszítem életem szerelmét, akivel azt terveztem, hogy vele élem le az életemet. Szívesen megkérdezném azoktól, akik azt írják, hogy az én helyemben ezt vagy azt csinálnák, hogy: tudod, hogy én mit érzek? Tudod, hogy a négy fal között mennyit sírok?

– mondta, s hozzátette, egyelőre képtelen arra, hogy kimenjen férje sírjához. 

Fergeteges hangulat várható

Pápai Joci zsűriként fog szerepelni a szeptember 4-én induló Sztárban sztár leszek! új évadában. A tatai énekes már nagyon várja az új évadot, amivel kapcsolatban közösségi oldalán úgy fogalmazott, hogy lesz nevetés, sírás, csodálatos és kevésbé csodálatos produkciók is.

Fél éve tartó háború

Oroszlányhoz ezer szállal kötődő Vujity Tvrtko Facebook-oldalán posztolt arról augusztus 27-én, hogy már fél éve tart az ukrán háború. Ahogy bejegyzésében fogalmaz, a fegyveres konfliktus kitörésekor írtam egy bejegyzést „Ember a piros gombnál”-címmel, amelyet csaknem 4 millióan elolvastak már. Akkori írásában néhány dolog előrevetítésére is kísérletet tett, amelyek közül több is beigazolódni látszik.

Gömbölyödő pocak

Az észak-komáromi kötődésű színésznő Facebook-oldalán posztolt fotót az egyre gömbölyödő pocakjáról. A bejegyzéséből az is kiderül, hogy már a 26. hetében jár már terhességének.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában